Aktiv Baby Workshop

Grattis till bebisen i magen! Du har en spännande resa framför dig, oavsett om det är första barnet eller om du har barn sedan tidigare. I workshopen får du information och lära dig tekniker som hjälper dig att få en bättre graviditet och förlossning. 

Nu erbjuder vi ett unikt tillfälle att göra en förlossningsförberedande onlineworkshop med Aktiv Baby som ger dig och din partner kraftfulla och effektiva verktyg både för graviditeten och förlossningen. Under graviditeten och förlossningen kan man göra Aktiv Baby övningar, vilka minskar graviditetsrelaterade problem så som foglossningssmärta, kan hjälpa bebisen att vänra sig från säte eller tvärläge till huvud neråt och underlättar förlossningen. Under workshopen får ni lära er hur ni kan göra Aktiv Baby övningarna tillsammans. Det är även ett bra sätt att knyta an till bebisen i magen och bygga upp mentaliteten att ”vi gör detta tillsammans”. 


Denna workshop ger dig som ska föda:
-Aktiv Baby är utmärkt för dig som har specifika besvär under graviditeten och vill minska eller helt bli av med dessa
-Aktiv Baby är utmärkt för dig som har haft komplikationer vid en tidigare förlossning och vill minska risken att dessa uppstår igen.
-Aktiv Baby är en utmärkt förberedelse för dig som planerar en naturlig och komplikationsfri graviditet.
-Aktiv Baby hjälper till att skapa optimala förutsättningar, samt för att bebisen och kvinnan ska få en bättre hälsa under graviditeten och efter förlossningen.
-Aktiv Baby hjälper dig som medförälder att bli delaktig och involverad i ditt barn redan under graviditet och kunna påverka barnets hälsa på ett positivt sätt. Detta hjälper dig att knyta an till ditt ofödda barn.
-Lära dig Aktiv Babys grundövningar och hur du kan använda dem under graviditeten och förlossningen.
-Aktiv Babys enkla och effektiva verktyg är för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna inför din förlossning!

Workshop i grupp
3 tillfällen, 3,5 timmar (30 min fika)
Kostnad: 2000 kr/par
Om du är ensamstående rekommenderas det att göra kursen med den som ska vara med dig under förlossningen.

Workshops i vår 2022:
Onsdagen 12 januari 2022 kl 17-20.30 Anmälningslänk: https://forms.gle/u4aaue6FPs1S5Vx77
Plats: Online via zoom
Disclaimer

Information på denna sida ersätter inte medicinska råd eller medicinsk behandling. Om din graviditet, hälsa eller fostrets hälsa avviker från det normala var god diskutera med din barnmorska eller läkare innan du använder Aktiv Baby.